jueves, 14 de abril de 2011

Potpourri

Fa molt que no escric res de res al blog i tinc varis temes dels que volia xerrar, però cap en profunditat. Ale:


Popular = Dolent?

És un tòpic però a vegades és impossible evitar pensar-ho. Per altra banda estic segur que tothom pot donar ràpidament un exemple d’una excepció a la “regla”. Jo per exemple penso en la sèrie Big Bang Theory, molt famosa i – per mi – genial.
Però també és igual de fàcil senyalar un o varis exemples que sí que ho suggereixen, i en quasi tots els camps: Arts com la música, la lectura o el cinema, tot tipus de mètodes d’oci, la moda, les noves tecnologies... i un llarg llarguíssim etcètera.
No crec que mai pugui decidir-me per un SI o un NO definitiu xD Dec ser una mica sofista, amb tanta incertitud.


TQDejant

Últimament m’he aficionat molt al xat de moderadors de TQD. El grup de pàgines de TQD, ADV, CC, CR, VEF... Ja les coneixia de fa bastant però ara sobretot la uso per xerrar amb tot tipus de gent, i la veritat és que m’agrada bastant.
Pel tipus de lloc no és difícil trobar gent interessant o amb històries per explicar. Les discussions de coses frikis, política, música o televisió tenen molt de potencial. I per arrodonir-ho no hi ha tants crios tirant la canya com es podria esperar.


Somnis guais

Farà unes tres setmanes vaig tenir un parell de somnis bastant divertits xD Un dels quals el vaig explicar ja a TQD i a la Asti. Si algú el vol sentir que pregunti ;D


Falsa modèstia

Crec que un dels atributs no clarament negatius que més em molesta és la falsa modèstia. Ser modest està bé si de veritat t’ho creus, però la majoria de casos crec que és fruit de la baixa auto-estima o simplement és fingit.
Prefereixo mil cops l’orgull de la feina ben feta o la motivació que desprèn una bona auto-estima.

3 comentarios:

  1. ok crec que s'ha de matitzar i és que

    popular=avorreix


    si ho veus per totes bandes i tothom en parla, deixa de ser especial o espontani per acabar essent avorrit, típic, rutinari...quotidià. I té el mateix interés que anar a rentar-te les dents..

    i després sobre la falsa modèstia..si clar molesta tot el que és fals directament xD tal qual. però cagundena d'on no n'hi ha no en raja; si algú que no dóna un duru per si mateix, no valora el que fa, no deixa de ser la seva actitud (una actitud de merda si) pero es cosa seva sclar. Després és allò de sempre: si no t'agrada una cosa d'algú, i no t'ho va la vida, doncs s'ignora...com a mínim fins el dia que facis pum i ho diguis pq et surt del nas.

    beh nose, això també són ja actituds pròpies...

    salut

    ResponderEliminar
  2. lo que pasa es que a veces entras en un universo (un grupo de musica, una cancion, un autor, un libro, una peli ) y te sientes muy bien. A medida que escuchas esta cancion (o lees este libro etc...) te sientes como aislado, como cuando cierras la puerta de tu habitacion con la llave. Y cuando se hace popular, y la gente empieza a hablar de ello siempre, es como si la gente entrase en tu habitacion. A vosotros no sé, pero a mi no me gusta.

    Para completar lo que ha dicho aasther a proposito de la falsa modestia, solo escribiré una frase que lei hace mas o menos un año: "Sans orgueil on ne fait rien. Sans humilité on le fait mal." traducción (mía... xD) "Sin orgullo, no harás nada. Sin humildad, lo harás mal."

    ResponderEliminar
  3. M'ha agradat molt el teu comentari Pol :D I sí, a mi també em passa xd

    ResponderEliminar