miércoles, 2 de febrero de 2011

(Ja no) sóc un vago

1 comentario:

  1. vale hm, vale...

    crec que ho veus tot a extrems...ni és tant negre ni tampoc tan blanc. És a dir, la feina s'ha de fer..clar sinó tots viuríem envoltats de merda i això no pot ser. Llavors quan és molta gent la que hi conviu el que cal és iniciativa! i no cal que hi hagi un munt de coses per fer, només un detall de poder-se aixecar d'on estaves còmodament assegut i recollir qualsevol tonteria embrutada per tots doncs ja es bona senyal.

    és cert que quan hi ha molta penya orbitant a veure q faig q faig q faig...millor sentar-se i dir, bueno quan sàpiga què fer ja ho faré sense que ningú m'ho digui. i això és lo guapo. però al loro, que despres això no sigui una excusa, perquè llavors potser que mai te n'adonis que estàs envoltat de merda.

    també crec que hi ha gent més mainàtica que d'altra, llavors en aquests casos no s'ha de donar un toque mai a ningú, perquè reculls si vols, però joder, de guarros també n'hi ha per tot arreu!!...així que millor fer el que creus que cal fer quan creus que cal fer-ho i si algú es posa a currar i li falten mans doncs s'ajuda per que sí i prou, que no faci falta que algú t'ho demani.

    ResponderEliminar